RedFox on Suomen suurin sanakirja.

RedFox Basic on ilmainen sanakirja, joten voit aloittaa käytön heti. Suosituimpia kielipareja ovat ovat mm. suomi-englanti, suomi-ruotsi, suomi-saksa, suomi-venäjä ja ruotsi-englanti. Valittavanasi on kaikkiaan 1 640 eri kieliparia. RedFoxista löydät nopeasti käännöksen esim. kurkku englanniksi, cubicle suomeksi tai tasoitus ruotsiksi.

Sanakirjassa on 41 kieltä ja yhteensä yli 24 miljoonaa hakusanaa.

RedFox online-kielipalvelu on monipuolinen työkalu - tarvitset kielitaitoa sitten töissä, vapaa-aikana tai opiskelussa. RedFoxin sanakirjoista löytyvät ehdottomasti laajimmat sanastot sekä kattavat erikoisalojen sanakirjat. RedFoxilla käännät helposti ja hakutulos konteksteineen ja määritelmineen auttaa sinua oikean termin valinnassa. Kielivalikoimaan kuuluvat vahvat eurooppalaiset kielet, mm. englanti, saksa, ranska, ruotsi ja espanja, sekä myös mm. arabia, kiina ja venäjä.

RedFox sisältää myös kieliopin ja kieltenopetuksen.

Palvelu sisältää kieliopin ja kieltenopetusmateriaaleja kahdeksalla eri kielellä: englanti, espanja, italia, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä.

RedFox kielioppi sisältää kieliopin säännöt, käytännöt ja esimerkit. Kielioppia on helppo käyttää. Valitse vain kieli ja hae haluamaasi tietoa. Voit myös selata kielioppia sisällysluettelon mukaisesti. Siirry kielioppiin.

RedFox kieltenopetus tarjoaa kieltenopetusvideoita, jotka parantavat käyttäjän kielitaitoa aiemmin opitun lisäksi. Kieltenopetusmateriaaleja on helppo käyttää, valitse vain opeteltava kieli ja opetussisältö. Opetuskielenä on englanti. Tavoitteenamme on, että voit oppia joka päivä jotakin uutta, katsomalla vain 2-5 minuuttia videoita. Siirry kieltenopetukseen.

Lue lisää RedFox kielipalvelusta - RedFox sanakirja FAQ.