Ammattikielenkääntäjän laadukkaat käännökset helposti ja nopeasti

 

RedFox Kääntäjä-palvelun avulla käytössäsi on tuhansien ammattikääntäjien verkosto - missä vain ja ympäri vuorokauden. Tarjoamme nopeaa ja dynaamista palvelua, mutta kuitenkin korkealaatuista käännöstyötä. Palvelu etsii määritellylle kieliparille sekä tekstityypille parhaan vapaana olevan kielenkääntäjän. Kohdekielen kääntäjä on aina natiivi. Palvelu antaa käännöstyölle tarkan hinnan ja toimitusajan, sen jälkeen voit päättää tilauksesta. Kääntäminen on helppoa: kopioi vain teksti tai tiedosto tilauslomakkeelle, ja anna RedFox Kääntäjän hoitaa loput! Palveluun ei kuulu kuukausimaksuja, maksat vain käännetystä sisällöstä.

 

Kuinka käytät Kääntäjä-palvelua?

 

1. Valitse palvelutaso käännettävän aineiston mukaan; Economy, Business tai Specialty.  

Economy tarjoaa kustannustehokkaan kielenkääntäjän yleiskielen teksteille.

Business käännökset soveltuvat monenlaisiin yrityksen aiheisiin ja teksteihin.

Specialty soveltuu mm. lääketieteen sekä lakialan tekstein.

 

2. Siirrä käännettävä teksti tekstikenttään tai lataa käännettävä teksti.  

Kirjoita lähdeteksti avoimeen tekstikenttään tai raahaa tiedosto siihen päätelaitteeltasi. Tilauslomake tukee useimpia tiedostotyyppejä, kuten .xlsx- ja .docx-tiedostoja.

Tässä kohdassa voit myös kertoa kielenkääntäjälle lisätietoa aineistosta (erikoisala) ja muita toiveita.

Jos emme pysty laskemaan sanamäärää automaattisesti, voit aina jättää tarjouspyynnön ja annamme sinulle tarjouksen mahdollisimman nopeasti.

 

3. Valitse kielet

Valittavana on yli 100 kieliparia. RedFox Translatorin verkosto tarjoaa yli 100 kieliparia, mukaanlukien useita pareja, joissa suomi on lähtökielenä. Voit myös kääntää usealle kielelle samalla kertaa. Mikäli valikoimastamme puuttuu jokin kieli, ilmoita siitä meille.

Kun olet valinnut kohdekielen ja klikannut "NEXT", saat palvelun oikeaan yläkulmaan käännöstyön hinnan ja arvioidun toimitusajan.

 

4. Käännöstyön tilaaminen

Tämä on tilaamisen viimeinen vaihe. Näet tilauksesi tiedot, hinnan, toimitusajan ja voit tehdä tilauksen. Maksaminen suoritetaan luottokortilla, palvelu tukee yleisimpiä luottokortteja.

 

Toimitus

Valmis käännös toimitetaan sähköpostitse tilauslomakkeella mainitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Käännös toimitetaan heti kun se on valmis. Jos tilaat useita kieliä tai tekstejä samalla, käännökset toimitetaan sitä mukaa kun ne valmistuvat, pienimmällä mahdollisella viiveellä.

Myös aiemmat käännökset ovat saatavilla verkossa. Aiemmin tehdyt käännökset säilyvät Tilini-sivulla, jossa pääset niihin käsiksi silloin kun haluat.

 

Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää RedFox Translator palvelusta.