ATV englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. ATV-moduuli Automated Transfer Vehicle 
 2. ATV Automated Transfer Vehicle 
 3. mönkijä all-terrain vehicle 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. lentokentän kauttakulkuviisumi siirtolaisuus, Ilma- ja avaruusliikenne
 2. ATV Viestintä
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
erisnimi
 1. (broadcasting, television) Initialism of .
 2. (broadcasting, television) Initialism of .
 3. (broadcasting, television) Initialism of .
substantiivi
 1. (transport) Lua error in Module:form_of/templates at line 167: Please enter a language code in the first parameter. (an astride-seated quad or tri-wheeled off-road recreational vehicle)
 2. (transport, space science) Lua error in Module:form_of/templates at line 167: Please enter a language code in the first parameter.
 3. (broadcasting, television) Initialism of amateur television.
 4. Initialism of airport transit visa.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista