Canada englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
erisnimi
  1. Kanada id=Q16|country in North America 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. Kanada maantiede
Määritelmä Konteksti
luokittelematon
  1. Kanada
Määritelmä Konteksti
erisnimi
  1. A country in North America.
  2. (historical) Lower Canada 1791-1840 (also Canada East 1840-1867, now province of Quebec) or respectively Upper Canada (Canada West, now province of Ontario), often “the Canadas” (or politically, “United Canada” 1840-1867).
  3. (historical) (1608-1763) The most active province of New France. Nowadays corresponds to the territory of much of Quebec, Ontario, and several US states (aligning with the Saint Lawrence River and Ottawa River plains and Great Lakes plains, and Laurentian Mountains)
  4. A surname​.
substantiivi
  1. (, informal) A country bordering a larger country that shares many similarities with it, but is overshadowed by the more prominent larger.
  2. (historical) A former liquid measure of four quartilhos, especially used for wine.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista