Conquest englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. lipunvaltaus competitive mode in first-person shooter games 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. valloitus; valloitussota
Määritelmä Konteksti
erisnimi
 1. The personification of conquest, often depicted riding a white horse.
 2. An English surname​, from conqueste (“conquest”), probably originally a nickname.
 3. A town in New York
 4. A village in Saskatchewan
substantiivi
 1. Victory gained through combat; the subjugation of an enemy.
 2. (figuratively, by extenstion) An act or instance of overcoming an obstacle.
 3. That which is conquered; possession gained by force, physical or moral.
 4. (feudal law) The acquiring of property by other means than by inheritance; acquisition.
 5. (colloquial, figuratively) A person whose romantic affections one has gained, or with whom one has had sex.
 6. (video games) A competitive mode found in first-person shooter games in which competing teams (usually two) attempt to take over predetermined spawn points labeled by flags.
verbi
 1. (archaic) To conquer.
 2. (marketing) To compete with an established competitor by placing advertisements for one's own products adjacent to editorial content relating to the competitor or by using terms and keywords for one's own products that are currently associated with the competitor.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista