India englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
erisnimi
  1. Intia id=Q668|the country 
  2. Iivari the letter "I" 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. Intia maantiede, Aasia ja Oseania
  2. Intian tasavalta maantiede, Aasia ja Oseania
Määritelmä Konteksti
luokittelematon
  1. Intia
Määritelmä Konteksti
erisnimi
  1. A country in South Asia, official name Republic of India.
  2. (chiefly historical, proscribed in modern use) An area of land in Southern Asia, traditionally delimited by the Himalayas and the Indus river; the Indian subcontinent.
  3. (historical, often "British India") A territory of the British Empire, chiefly comprising the modern day countries of India, Pakistan, Bangladesh, Bhutan, Nepal and Burma.
  4. The letter I in the ICAO spelling alphabet.
  5. A female given name
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista