Ket englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
erisnimi
 1. ketti language  
 2. [[ketti language  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. kehitystä vauhdittava keskeinen teknologia Teknologia ja tekninen sääntely
 2. keskeinen mahdollistava teknologia Teknologia ja tekninen sääntely
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. ketti, ketin kieli
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A member of a people of Krasnoyarsk Krai in Central Siberia, Russia.
 2. (physics) A vector, in Hilbert space, especially as representing the state of a quantum mechanical system; the complex conjugate of a bra; a ket vector. Symbolised by |...〉.
 3. Carrion; any filth.
 4. Sweetmeats.
 5. A sweet, treat or candy.
 6. (colloquial) ketamine
 7. matted wool
erisnimi
 1. The Yeniseian language of this people.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista