Mississippi englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. Mississippi river 
  2. Mississippi state 
Määritelmä Konteksti
luokittelematon
  1. Yhdysvaltain eteläinen osavaltio, jonka pääkaupunki on Jackson
  2. suuri pohjois–etelä-suuntainen joki Yhdysvaltain keskiosassa
  3. Mississippi (osavaltio)
Määritelmä Konteksti
erisnimi
  1. A state in the United States.
  2. A major river in the United States that flows from north-central Minnesota into the Gulf of Mexico.
  3. A river in Canada that flows from eastern Ontario into the Ottawa River.
interjektio
  1. Used in a common chronometric counting scheme, in which each iteration is sequentially numbered and supposed to be approximately one second in length.
substantiivi
  1. A recitation of “Mississippi” (interjection).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista