abscess englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. paise cavity filled with pus 
 2. märkäpesäke cavity filled with pus 
 3. absessi cavity filled with pus 
verbi
 1. märkiä to form an abscess 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. paise Terveys
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. mätäpesäke Liha-ala / sairaus / eläimen tulehdustila, jossa kudoksen sisään alkaa muodostua mätää. Suuret paiseet voidaan usein todeta jo elävässä eläimessä, pienemmät vastaavasti havaitaan usein vasta teurastuksen tai lihanleikkuun yhteydessä. 
 2. paise Liha-ala / sairaus / eläimen tulehdustila, jossa kudoksen sisään alkaa muodostua mätää. Suuret paiseet voidaan usein todeta jo elävässä eläimessä, pienemmät vastaavasti havaitaan usein vasta teurastuksen tai lihanleikkuun yhteydessä. 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. paise, ajos
verbi
 1. märkiä
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (pathology) A cavity caused by tissue destruction, usually because of infection, filled with pus and surrounded by inflamed tissue. [First attested in the mid 16th century.]
verbi
 1. (intransitive) To form a pus-filled, cavity typically from an infection.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista