acre englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. eekkeri unit of surface area  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. eekkeri Maatalouden rakenteet ja tuotanto
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. eekkeri
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. An English unit of land area (symbol: a. or ac.) originally denoting a day's plowing for a yoke of oxen, now standardized as 4,840 square yards or 4,046.86 square meters.
 2. Any of various similar units of area in other systems.
 3. (informal, usually in the plural) A wide expanse.
 4. (informal, usually in the plural) A large quantity.
 5. (obsolete) A field.
 6. (obsolete) The acre's breadth by the length, English units of length equal to the statute dimensions of the acre: 22 yds (≈20 m) by 220 yds (≈200 m).
 7. (obsolete) A duel fought between individual Scots and Englishmen in the borderlands.
erisnimi
 1. A port city in northern Israel, and the holiest city in the Baha'i Faith.
 2. A surname​.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista