alternating englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
adjektiivi
 1. vuorotteleva math, knot theory  
 2. vuorotteleva math, series theory  
 3. vaihtuva such that it alternates  
 4. vaihteleva such that it alternates  
 5. vuorottainen such that it alternates  
 6. vuorotteleva such that it alternates  
 7. vaihto such that it alternates  
 8. vuoro such that it alternates  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. vaihto- taloudellinen analyysi, FINANSSIASIAT, TIEDE, Elektroniikka ja sähkötekniikka
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. vaihteleva
verbi
 1. (taivutusmuoto) partisiipin preesens verbistä alternate
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. That alternates.
 2. (mathematics, of a knot) Having a planar diagram whose crossings alternate between "over" and "under" as one travels along the knot.
 3. (mathematics, of a series) Having terms that alternate between positive and negative.
 4. (mathematics, of a multilinear mapping with all arguments belonging to the same space) Whose value is zero when any two adjacent arguments are equal.
verbi
 1. Present participle of alternate.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista