apartment englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. huoneisto archaic: suite of rooms within a domicile  
  2. asunto domicile occupying part of a building  
  3. huoneisto domicile occupying part of a building  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. asuinhuoneisto, kerrostaloasunto (vain osa rakennuksesta)
  2. huoneisto
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. A complete domicile occupying only part of a building.
  2. (archaic) A suite of rooms within a domicile, designated for a specific person or persons and including a bedroom.
  3. (obsolete) A division of an enclosure that is separate from others; a compartment
  4. (computing, COM) A conceptual space used for separation in the threading architecture. Objects in one apartment cannot directly access those in another, but must use a proxy.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista