avenue englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. keino a method or means  
 2. valtakatu broad street  
 3. puistokatu broad street  
 4. pihatie principal approach to a house withdrawn from the road  
 5. puistokatu principal approach to a house withdrawn from the road  
 6. reitti way or opening; a passage  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. puistokatu; USA:ssa myös yleensä suuresta kadusta käytetty nimitys
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A broad street, especially one bordered by trees.
 2. A way or opening for entrance into a place; a passage by which a place may be reached; a way of approach or of exit.
 3. The principal walk or approach to a house which is withdrawn from the road, especially, such approach bordered on each side by trees; any broad passageway thus bordered.
 4. A method or means by which something may be accomplished.
 5. (urban toponymy) A street, especially, in cities laid out in a grid pattern, one that is in a particular side of the city or that runs in a particular direction.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista