bald englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
adjektiivi
 1. kalju (of tyre) whose surface is worn away  
 2. sileä (of tyre) whose surface is worn away  
 3. kalju having no hair  
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. kalju
 2. (esim. maastosta) paljas
 3. (kuvaannollisesti) peittelemätön
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. Having no hair, fur or feathers.
  Having no hair on the head.
 2. (by extension) Denuded of any hair- or fur-like covering.
 3. Of tyres: whose surface is worn away.
 4. (of a statement or account) Unembellished.
 5. (of a statement) Without evidence or support being provided.
substantiivi
 1. (Appalachia) A mountain summit or crest that lacks forest growth despite a warm climate conducive to such, as is found in many places in the Southern .
verbi
 1. (intransitive) To become bald.
erisnimi
 1. A surname​.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista