banker englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. pelinhoitaja dealer 
 2. pankki dealer 
 3. rahanvaihtaja money changer 
 4. pankkiiri one who conducts the business of banking 
 5. työntöveturi railway locomotive 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. pankkiiri
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A native or resident of the Outer Banks of North Carolina.
 2. A Banker horse, a feral horse from the islands of North Carolina's Outer Banks.
 3. One who conducts the business of banking; one who, individually, or as a member of a company, keeps an establishment for the deposit or loan of money, or for traffic in money, bills of exchange, etc.
 4. (obsolete) A money changer.
 5. The dealer, or one who keeps the bank in a gambling house.
 6. The stone bench on which a mason cuts or squares his work.
 7. A vessel employed in the cod fishery on the banks of Newfoundland.
 8. (, dialect) A ditcher; a drain digger.
 9. (mining) A banksman.
 10. (rail transport, , ) A railway locomotive that can be attached to the rear of a train to assist it in climbing an incline.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista