botany englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. kasvitieteellinen artikkeli botanical treatise or study  
 2. kasvitieteellinen tutkimus botanical treatise or study  
 3. kasvillisuus plant life of an area  
 4. kasvisto plant life of an area  
 5. kasvibiologia properties and life phenomena of plants  
 6. kasvitiede scientific study of plants  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. kasvitiede YMPÄRISTÖ
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. kasvitiede
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (uncountable) The scientific study of plants, a branch of biology. Typically those disciplines that involve the whole plant.
 2. The plant life of a geographical area.
 3. The properties and life phenomena exhibited by a plant, plant type, or plant group.
 4. (countable) A botanical treatise or study, especially of a particular system of botany or that of a particular place.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista