boundary englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. reuna (topology) the set of points in the closure, not belonging to the interior  
  2. raja dividing line or location between two areas  
  3. reuna dividing line or location between two areas  
  4. rajaviiva dividing line or location between two areas  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. raja OIKEUS, vakuutus, Elektroniikka ja sähkötekniikka
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. raja
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. The dividing line or location between two areas.
  2. (cricket) An edge or line marking an edge of the playing field.
  3. (cricket) An event whereby the ball is struck and either touches or passes over a boundary (with or without bouncing), usually resulting in an award of 4 (four) or 6 (six) runs respectively for the batting team.
  4. (topology) (of a set) The set of points in the closure of a set S, not belonging to the interior of that set.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista