boxer englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. bokseri breed of dog  
 2. nyrkkeilijä participant in a boxing match  
 3. boksari participant in the Boxer Rebellion  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. nyrkkeilijä urheilu
 2. bokseri (koira)
 3. bokserimoottori tekniikka
 4. pakkaaja, henkilö joka pakkaa tavaroita laatikoihin.
 5. mon. lyhytlahkeiset alushousut, bokserit
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A participant (fighter) in a boxing match.
 2. A breed of stocky, medium-sized, short-haired dog with a square-jawed muzzle.
 3. A type of internal combustion engine in which cylinders are arranged in two banks on either side of a single crankshaft.
 4. The person running a game of two-up.
 5. One who packs boxes.
 6. A letterboxer.
 7. (historical) A Chinese anti-imperial and anti-foreigner rebel of the early 1900s.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista