caboose englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. peppu babytalk: buttocks  
 2. jarruvaunu last car on a train  
 3. kapyysi nautical: small galley  
 4. peränpitäjä sports: person or team in the last place  
 5. hännänhuippu sports: person or team in the last place  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (obsolete, nautical) A small galley or cookhouse on the deck of a small vessel.
 2. (historical, nautical) A small sand-filled container used as an oven on board ship.
 3. (, rail transport) The last car on a freight train, having cooking and sleeping facilities for the crew; a guard’s van.
 4. (slang, baby-talk or euphemistic) buttocks
 5. (slang, sports) The person or team in last place.
 6. A youngest child who is born after a big gap in time.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista