calumny englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. herjaus falsifications or misrepresentations intended to disparage or discredit another 
  2. panettelu falsifications or misrepresentations intended to disparage or discredit another 
  3. vääristely falsifications or misrepresentations intended to disparage or discredit another 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. panettelu, häväistys
  2. kunnianloukkaus
verbi
  1. panetella, mustamaalata (esittämällä valheellisia väitteitä)
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (countable) A false accusation or charge brought to tarnish another's reputation or standing.
  2. (uncountable) Falsifications or misrepresentations intended to disparage or discredit another.
verbi
  1. (transitive, formal) To make false accusations or levy false charges against a person with the intent to tarnish that person's reputation or standing; to calumniate.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista