colon englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. kaksoispiste punctuation mark 
 2. lynkkysuoli the last part of the digestive system 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. paksusuoli eläintuote
 2. kaksoispiste asiakirjat
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. kolon Liha-ala / anatomia / varsinainen toiminnallinen paksusuoli, jossa ruoansulatus on suurelta osin loppunut. Sisällöstä poistuu vettä ja ulosteiden muodostus alkaa: colon (lat.) 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. kaksoispiste
 2. (anatomia) lynkkysuoli, koolon
Määritelmä Konteksti
erisnimi
 1. A surname​.
substantiivi
 1. The punctuation mark ":".
 2. (rare) The triangular colon (especially in context of not being able to type the actual triangular colon).
 3. (rhetoric) A rhetorical figure consisting of a clause which is grammatically, but not logically, complete.
 4. (palaeography) A clause or group of clauses written as a line, or taken as a standard of measure in ancient manuscripts or texts.
 5. (anatomy) Part of the large intestine; the final segment of the digestive system, after (distal to) the ileum and before (proximal to) the anus.
 6. (obsolete) A husbandman.
 7. A European colonial settler, especially in a French colony.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista