cricket englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. puurahi a wooden footstool  
 2. sirkka insect  
 3. reilu fair and sportsmanlike act  
 4. reilu peli fair and sportsmanlike act  
 5. kriketti game  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. sirkka
 2. (ei monikkoa) kriketti
verbi
 1. pelata krikettiä
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. An insect in the order Orthoptera, especially family Gryllidae, that makes a chirping sound by rubbing its wing casings against combs on its hind legs.
  (, slang, humorous, in the plural) In the form crickets: absolute silence; no communication.
 2. A wooden footstool.
 3. A signalling device used by soldiers in hostile territory to identify themselves to a friendly in low visibility conditions.
 4. A relatively small area of a roof constructed to divert water from a horizontal intersection of the roof with a chimney, wall, expansion joint or other projection.
 5. (sports) A game played outdoors with bats and a ball between two teams of eleven, popular in England and many Commonwealth countries.
 6. (chiefly , usually in negative constructions) An act that is fair and sportsmanlike, derived from the sport.
verbi
 1. (rare, intransitive) To play the game of cricket.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista