curling englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. curling sports  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. käyristymisalttius Teknologia ja tekninen sääntely
 2. kiharuus Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
 3. kihartaminen Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet
 4. poimutus Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet
 5. rypyttäminen Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet
 6. rullaantuminen Nahka- ja tekstiiliteollisuus
 7. rullaus Nahka- ja tekstiiliteollisuus
 8. aaltoilu Teknologia ja tekninen sääntely, Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet
Määritelmä Konteksti
erisnimi
 1. A surname​.
substantiivi
 1. The action or motion of something that curls or is curled.
 2. (uncountable) A winter sport where players aim and slide stones down a sheet of ice and attempt to get their color stones closest to the house (a circular target marked on the ice).
verbi
 1. The action or motion of something that curls.
 2. A winter sport where players aim and slide stones down a sheet of ice and attempt to get their color stones closest to the house (a circular target marked on the ice).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista