decoration englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. koristelu act of adorning 
 2. kunniamerkki any mark of honor to be worn upon the person 
 3. ansiomerkki any mark of honor to be worn upon the person 
 4. ansioristi any mark of honor to be worn upon the person 
 5. koriste that which adorns 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. koriste YMPÄRISTÖ, Elektroniikka ja sähkötekniikka
 2. koristelu YMPÄRISTÖ, Elektroniikka ja sähkötekniikka
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The act of adorning, embellishing, or honoring; ornamentation.
 2. That which adorns, enriches, or beautifies; something added by way of embellishment; ornament.
 3. Specifically, any mark of honor to be worn upon the person, as a medal, cross, or ribbon of an order of knighthood, bestowed for services in war, great achievements in literature, art, etc.
 4. (biochemistry, immunology) The use of exotic sugars as decoys to distract the immune system of a host
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista