defend englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
verbi
  1. puolustaa ward off attacks against  
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
verbi
  1. (transitive) To ward off attacks against; to fight to protect; to guard.
  2. (transitive) To support by words or writing; to vindicate, talk in favour of.
  3. (transitive, law) To make legal defence of; to represent (the accused).
  4. (sports) To focus one's energies and talents on preventing opponents from scoring, as opposed to focusing on scoring.
  5. (sports) To attempt to retain a title, or attempt to reach the same stage in a competition as one did in the previous edition of that competition.
  6. (poker slang) To call a raise from the big blind.
  7. (transitive, obsolete) To ward off, repel (an attack or attacker).
  8. (transitive, obsolete) To prevent, to keep (from doing something).
  9. (transitive, intransitive, obsolete) To prohibit, forbid.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista