description englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. kuvaus account in words 
 2. selitys account in words 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. kuvaus MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
 2. arkistokortti MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
 3. selitys Tutkimus ja immateriaalioikeus
 4. kuvailu asiakirjat, Tietotekniikka ja tietojenkäsittely
 5. tavaran kuvaus tariffipolitiikka, FINANSSIASIAT, LIIKENNE, MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS, maatalouselintarvikkeet
 6. käsitteen kuvaus Tietotekniikka ja tietojenkäsittely
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. kuvaus, selitys, kuvailu
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A sketch or account of anything in words; a portraiture or representation in language; an enumeration of the essential qualities of a thing or species.
 2. The act of describing; a delineation by marks or signs.
 3. A set of characteristics by which someone or something can be recognized.
 4. (taxonomy) A scientific documentation of a taxon for the purpose of introducing it to science.
 5. (linguistics) The act or practice of recording and describing actual language usage in a given speech community, as opposed to prescription, i.e. laying down norms of language usage.
 6. (linguistics) A descriptive linguistic survey.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista