diver englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. sukeltaja someone who dives  
 2. sukeltaja someone who works underwater  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. sukeltaja Sosiaalinen elämä, Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. sukeltaja
 2. uimahyppääjä
 3. (brittienglantia) kuikka
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Someone who dives, especially as a sport.
 2. Someone who works underwater; a frogman.
 3. (, ) The loon (bird).
 4. The New Zealand sand diver.
 5. The long-finned sand diver.
 6. (, , dated) A passenger carrying vehicle using an underground route; specially, a diver tram, one using the former Kingsway tramway subway (1906-1952).
 7. (slang, obsolete) A pickpocket.
 8. (sports) A competitor in certain sports who is known to regularly imitate being fouled, with the purpose of getting his/her opponent penalised.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista