edgy englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
adjektiivi
 1. hermostunut nervous  
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. ärtyisä, hermostunut
 2. viimeisintä huutoa slangia
 3. hyvän maun rajoja koetteleva, särmikäs slangia
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. Nervous, apprehensive.
 2. (entertainment, advertising) Creatively challenging; cutting edge; leading edge.
 3. (entertainment, advertising) On the edge between acceptable and offensive; pushing the boundaries of good taste; risqué.
 4. (dated) Irritable.
 5. (art) Having some of the forms, such as drapery or the like, too sharply defined.
 6. (of a knife or blade) Sharp.
 7. (slang) Cool by virtue of being tough, dark, or badass.
 8. (Internet slang) Exhibiting behavior that is disconcerting or alarming, sometimes in an effort to impress or to troll others.
...
...
Sanalista

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista