electronics englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. elektroniikka (physics)  
  2. sähköoppi (physics)  
  3. elektroniikka device  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. elektroniikka YMPÄRISTÖ
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. elektroniikka Electrical and magnetic devices / branch of science and technology dealing with the motion of charge carriers in vacuum, gas or semiconductor, the resulting electric conduction phenomena, and their applications / Source: IEC Electropedia, reference IEV 151-11-13  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. elektroniikka
  2. sähköoppi
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (physics) The study and use of electrical devices that operate by controlling the flow of electrons or other electrically charged particles or by converting the flow of charged particles to or from other forms of energy.
  2. (in the plural) A device or devices which require the flow of electrons through conductors and semiconductors in order to perform their function; devices that operate on electrical power (battery or outlet)
  3. Electronic circuitry.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista