enlightenment englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. valaistuminen act of enlightening, state of being enlightened  
  2. valistus philosophy and psychology related to achieving clarity of perception, reason and knowledge  
erisnimi
  1. valistusaika the Enlightenment  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. valaistuminen
  2. valistuminen
luokittelematon
  1. valistus, valistusaika historia
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. An act of enlightening, or the state of being enlightened or instructed.
  2. A concept in spirituality, philosophy and psychology related to achieving clarity of perception, reason and knowledge.
erisnimi
  1. (definite article) A 17th and 18th-century philosophical movement in European history; the Age of Enlightenment or Age of Reason emphasizing rationalism.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista