ethnicity englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. etnisyys An ethnic group  
  2. kansallisuus An ethnic group  
  3. kansallispiirre The characteristics of an ethnic group  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. etniseen ryhmään kuuluminen Sosiaalinen kehys, Sosiaalinen elämä
  2. etnisyys Sosiaalinen kehys, Sosiaalinen elämä
  3. etninen ryhmä Väestötiede ja väestö, Sosiaalinen elämä
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. etnisyys sosiologia
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. The common characteristics of a group of people, especially regarding ancestry, culture, language or national experiences.
  2. An ethnic group.
  3. (casual, euphemistic) Race; common ancestry.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista