evening englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. ehtoo figurative: concluding time period  
  2. ilta time of day between dusk and night  
  3. ilta time of day between the approximate time of midwinter dusk and midnight  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. ilta
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. The time of the day between dusk and night, when it gets dark.
  2. The time of the day between the approximate time of midwinter dusk and midnight (compare afternoon); the period after the end of regular office working hours.
  3. (figuratively) A concluding time period; a point in time near the end of something; the beginning of the end of something.
  4. A party or gathering held in the evening.
verbi
  1. Present participle of even.
  2. Present participle of even.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista