examination englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. tutkimus act of examining 
 2. tutkiminen act of examining 
 3. tarkastelu act of examining 
 4. tentti formal test 
 5. koe formal test 
 6. tutkimus inspection by a doctor 
 7. tarkastus inspection by a doctor 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. laskentatoimen tarkastus taloustiede, markkinointi
 2. tilintarkastus taloustiede, markkinointi
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The act of examining.
 2. Particularly, an inspection by a medical professional to establish the extent and nature of any sickness or injury.
 3. A formal test involving answering written or oral questions under a time constraint and usually without access to textbooks.
 4. Interrogation.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista