fencing englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. aitaus fences used as barriers or an enclosure  
 2. aitatarpeet material used to make fences  
 3. miekkailu sport  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. aitaaminen MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
 2. aitaus MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. miekkailu
verbi
 1. (taivutusmuoto) partisiipin preesens verbistä fence
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The art or sport of duelling with swords, especially with the 17th- to 18th-century European dueling swords and the practice weapons descended from them (sport fencing)
 2. Material used to make fences, fences used as barriers or an enclosure.
verbi
 1. The art or sport of duelling with swords, especially with the 17th to 18th century European dueling swords and the practice weapons decended from them (sport fencing)
 2. Material used to make fences, fences used as barriers or an enclosure.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista