fighter englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. hävittäjä aircraft type  
 2. taistelija person who fights  
 3. soturi warrior  
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A person who fights; a combatant.
 2. A warrior; fighting soldier.
 3. A pugnacious, competitive person.
 4. (eulogistic) A person with a strong determination to resist protracted or severe adversity, especially illness.
 5. A class of fixed-wing aircraft whose primary purpose is that of shooting down other aircraft. Some of these (Fighter-Attack or Attack aircraft) also have a secondary purpose of attacking ground targets.
 6. A boxer or participant in any martial art.
 7. (colloquial) A firefighter
 8. (video games) A game with a focus on physical combat.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista