fiver englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. vitonen banknote  
  2. femma banknote  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (slang) A banknote with a value of five units of currency.
  2. By extension: the value in money that this represents.
  3. A clenched fist.
  4. A mathematical puzzle played on a 5 × 5 grid.
  5. (Islam) A Zaydi Shiite Muslim, who disagrees with the majority of Shiites on the identity of the Fifth Imam.
  6. (religion) A person who gives five percent of their income or five hours a week of their time to charity (a reduction of ten percent tithing).
  7. (Islam) A Zaidi Shi'a Muslim.
  8. (fandom slang) A fan of the American science-fiction television series Babylon 5.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista