genus englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. suku group with common attributes 
 2. ryhmä group with common attributes 
 3. suku rank in a taxonomic classification between family and species 
 4. suku taxon at this rank 
 5. genus topological invariant 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. suku Luonnontieteet ja soveltavat tieteet, Luonnonympäristö
 2. yläkäsite asiakirjat, Humanistiset tieteet
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. suku biologia
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (taxonomy) a rank in the classification of organisms, below family and above species; a taxon at that rank
 2. A group with common attributes.
 3. (topology, graph theory, algebraic geometry) A natural number representing any of several related measures of the complexity of a given manifold or graph.
 4. (semantics) Within a definition, a broader category of the defined concept.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista