guess englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
verbi
 1. arvata to reach an unqualified conclusion  
substantiivi
 1. arvaus prediction about the outcome of something  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. arvaus
verbi
 1. arvata
 2. arvella, luulla
Määritelmä Konteksti
verbi
 1. To reach a partly (or totally) unqualified conclusion.
 2. To solve by a correct conjecture; to conjecture rightly.
 3. (chiefly ) to suppose (introducing a proposition of uncertain plausibility).
 4. (colloquial) To think, conclude, or decide (without a connotation of uncertainty). Usually in first person: "I guess".
 5. (obsolete) To hit upon or reproduce by memory.
substantiivi
 1. A prediction about the outcome of something, typically made without factual evidence or support.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista