herb englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. yrtti plant used in medicine 
 2. rohto plant used in medicine 
 3. yrtti plant used to flavour food 
 4. ruoho slang: marijuana 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. pinaattihierakka Luonnonympäristö, MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. yrtti Liha-ala / mauste / tavallisesti jokin kasvinosa, jota sellaisenaan, jauhettuna tai muulla tavoin valmistettuna lisätään miellyttävän maun tai hajun aikaansaamiseksi ruokiin ja juomiin. Mitä tahansa ruoan tai juoman makua parantavaa ainetta kutsutaan yleisesti mausteeksi. 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. yrtti
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (countable) Any green, leafy plant, or parts thereof, used to flavour or season food.
 2. (countable) A plant whose roots, leaves or seeds, etc. are used in medicine.
 3. (uncountable, slang, euphemistic) Marijuana.
 4. (countable, botany) A plant whose stem is not woody and does not persist beyond each growing season
 5. (uncountable, obsolete) Grass; herbage.
erisnimi
 1. A diminutive of the male given name Herbert
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista