hue englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. vivahde character; aspect  
 2. häivähdys character; aspect  
 3. väri color or shade of color; tint; dye  
 4. sävy color or shade of color; tint; dye  
 5. värisävy color or shade of color; tint; dye  
 6. väri the characteristic related to the light frequency that appears in the color  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. värisävy Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. värisävy Liha-ala / lihan kemia - laatu / värin vivahde, jollaisia samasta väristä (esim. punainen) on lukemattomia. Värinmittauslaitteen (Minolta) L*a*b* -parametreina sävyä kuvaava luku on b*.  
 2. värisävy Lighting / attribute of a visual sensation according to which an area appears to be similar to one of the perceived colours, red, yellow, green, and blue, or to a combination of two of them / Source: IEC Electropedia, reference IEV 845-02-35  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. värisävy
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A color, or shade of color; tint; dye.
 2. The characteristic related to the light frequency that appears in the color, for instance red, yellow, green, cyan, blue or magenta.
 3. (figuratively) A character; aspect.
 4. (obsolete) Form; appearance; guise.
 5. (obsolete) A shout or cry.
 6. chicken (animal)
erisnimi
 1. A port city in central Vietnam.
 2. A Vietnamese province with that city as its capital.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista