inning englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. vuoropari a period of play in baseball  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. vuoropari
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (baseball) A period of play in which members of a visiting baseball team attempt to hit a baseball pitched by the opposing home team until three players are called out, followed by a similar attempt by members of the home baseball team against the visiting team's pitching. There are nine or more innings in a regulation baseball game.
  2. (softball) A similar period of play.
  3. (billiards) A player (or team)'s turn at the table to make shots until ended by a miss or a foul.
  4. A chance or opportunity to perform some deed or act.
  5. (obsolete) The gathering of a crop; harvesting.
  6. (obsolete) Lands recovered from the sea.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista