jackstay englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. turvaköysi diving: line to guide a load or a diver 
  2. elämänlanka nautical: line etc. to which a safety harness can be clipped 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (nautical) A stay (rope, bar or batten), running along a ship's yard, to which is attached the head of a square sail.
  2. (nautical) A cable between two ships or from a ship to a fixed point which can be used to support a load during transfer of personnel or materiel along the cable.
  3. (nautical) A line (rope, webbing or cable), attached to a boat at the ends, to which a safety harness can be clipped to restrain falling in rough conditions and to prevent falling overboard.
  4. (underwater diving) A line fixed at both ends, which may be used to guide a load or a diver along the route of the line. Uses include guidance to and from the underwater work site, and as a means of controlling an underwater search.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista