jiffy englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. tuokio [n] very short, unspecified length of time 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. tuokio
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (colloquial) A very short, unspecified length of time. [from 1780.]
  2. (computing) A unit of time defined by the frequency of its basic timer – historically, and by convention, 0.01 of a second, but some computer operating systems use other values.
  3. (electronics) The length of an alternating current power cycle (1/60 or 1/50 of a second).
  4. (physics) The time taken for light to travel a specified distance in a vacuum, usually one centimetre, but sometimes one foot or the width of a nucleon.
  5. Short for jiffy bag, a padded envelope.
  6. Alternative form of Jiffy bag.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista