joy englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. ilo feeling of happiness 
 2. riemu feeling of happiness 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. ilo
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A feeling of extreme happiness or cheerfulness, especially related to the acquisition or expectation of something good.
 2. Anything that causes such a feeling.
 3. Luck or success; a positive outcome.
 4. (obsolete) The sign or exhibition of joy; gaiety; merriment; festivity.
verbi
 1. (intransitive) To feel joy, to rejoice.
 2. (transitive, archaic) To enjoy.
 3. (transitive, obsolete) To give joy to; to congratulate.
 4. (transitive, obsolete) To gladden; to make joyful; to exhilarate.
erisnimi
 1. A female given name from English.
Lisätietoja  
  suku: feminiini
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on RedFox Basic, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

SANAKIRJA ON PÄIVITETTY

Redfox sanakirja on päivitetty 11.2.2020. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot. Pääasiassa uutta sanastoa on tullut kieliin: suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja ja venäjä.  Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Redfox on suosituin kielipalvelu suomalaisissa yrityksissä, palvelulla on viikottain yli 140 000 yrityskäyttäjää.  Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat sanakirjat, tutustu RedFox Pro-kielipalveluun. Lisätietoja RedFox Prosta löydät:  Marketista