kay englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. koo name of the letter K, k  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. k-kirjain
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The name of the Latin-script letter K.
 2. (colloquial) A kilometer.
 3. (colloquial) A thousand of some unit (from kilo-).
 4. Lua error in Module:form_of/templates at line 167: Please enter a language code in the first parameter.
 5. fish
erisnimi
 1. A surname​ derived from several Old and Middle English words; also adopted by immigrants whose surnames began with a K.
 2. A male given name from Welsh derived from the surnames, or from a rare medieval given name (as the Sir Kay of Arthurian legend), Welsh Cai, Latinized as Caius, related to the modern male name Kai.
 3. A short form of Katherine and other female names beginning with a "K"; popular as a middle name.
interjektio
 1. Abbreviation of okay. colloquial
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista