liver englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. maksa organ as food  
 2. maksa organ of the body  
 3. eläjä one who lives  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. maksa Terveys, Luonnonympäristö, MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. maksa Liha-ala / anatomia / ruoansulatukseen osallistuva, toiminnaltaan monipuolinen elin, joka erittää sappea suoliston rasvojen emulgoimiseen, poistaa verestä sekä elottomia että elollisia haittatekijöitä, toimii ravintoainevarastona, elimistön "kemiallisena tehtaana" ja vervarastona: hepar (lat.)  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (anatomia, keittiö) maksa
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. (rare) From or pertaining to Liverpool.
 2. Of the colour of liver (dark brown, tinted with red and gray).
 3. comparative form of live: more live
substantiivi
 1. (anatomy) A large organ in the body that stores and metabolizes nutrients, destroys toxins and produces bile. It is responsible for thousands of biochemical reactions.
 2. (countable, uncountable) This organ, as taken from animals used as food.
 3. A dark brown colour, tinted with red and gray, like the colour of liver.
 4. Someone who lives (usually in a specified way).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista