logic englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. logiikka any system of thought, irrespective of its rigor or productiveness 
 2. logiikka formal or informal language 
 3. logiikka mathematical study 
 4. logiikka method of human thought 
 5. logiikka part of an electronic system that performs the boolean logic operations 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. logiikka Elektroniikka ja sähkötekniikka
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. logiikka
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. logical
substantiivi
 1. (uncountable) A method of human thought that involves thinking in a linear, step-by-step manner about how a problem can be solved. Logic is the basis of many principles including the scientific method.
 2. (philosophy, logic) The study of the principles and criteria of valid inference and demonstration.
 3. (uncountable, mathematics) The mathematical study of relationships between rigorously defined concepts and of mathematical proof of statements.
 4. (countable, mathematics) A formal or informal language together with a deductive system or a model-theoretic semantics.
 5. (uncountable) Any system of thought, whether rigorous and productive or not, especially one associated with a particular person.
 6. (uncountable) The part of a system (usually electronic) that performs the boolean logic operations, short for logic gates or logic circuit.
verbi
 1. (intransitive, derogatory) To engage in excessive or inappropriate application of logic.
 2. (transitive) To apply logical reasoning to.
 3. (transitive) To overcome by logical argument.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista