lunge englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. syöksy sudden movement  
verbi
 1. syöksyä to make a sudden movement  
 2. juoksuttaa to work a horse in a circle around a handler  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (miekkailu) pisto
 2. syöksy, hyökkäys
verbi
 1. syöksyä, hyökätä
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A sudden forward movement, especially with a sword.
 2. A long rope or flat web line, more commonly referred to as a lunge line, approximately 20–30 feet long, attached to the bridle, lungeing cavesson, or halter of a horse and used to control the animal while lungeing.
 3. An exercise performed by stepping forward one leg while kneeling with the other leg, then returning to a standing position.
 4. A fish, the namaycush.
verbi
 1. (transitive, intransitive) To (cause to make) a sudden forward movement (present participle: lunging).
 2. (transitive) To longe or work a horse in a circle around a handler (present participle: lunging or lungeing).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista