mare englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. tamma female horse 
 2. painajainen frustrating or terrible experience 
 3. meri planetology: dark circular plain 
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. tamma Liha-ala / teuraseläimet / täysikasvuinen naarashevonen 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. tamma
 2. germaanisen kansanperinteen paha henki, joka ilmestyy nukkujalle hänen unessaan; lähin vastine succubus tai incubus mytologia
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. An adult female horse.
 2. (, derogatory, slang) A foolish woman.
 3. (obsolete or historical) A type of evil spirit formerly thought to sit on the chest of a sleeping person; also, the feeling of suffocation felt during sleep, attributed to such a spirit.
 4. (, colloquial) (Lua error in Module:form_of/templates at line 167: Please enter a language code in the first parameter.) A nightmare; a frustrating or terrible experience.
 5. (planetology) A large, dark plain, which may have the appearance of a sea.
 6. (planetology) On Saturn's moon Titan, a large expanse of what is thought to be liquid hydrocarbons.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista