masonry englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. muurarius art or occupation of a mason  
 2. kivityö that which is built by a mason  
 3. vapaamuurarius that which is built by a mason  
 4. muuraus work or performance of a mason  
 5. kivityö work or performance of a mason  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. "muuraus, kivityö" YMPÄRISTÖ
 2. muuraus, kivityö YMPÄRISTÖ
 3. kivilimitys LIIKENNE, maaliikenne
 4. muuraus LIIKENNE, maaliikenne
 5. muuri LIIKENNE, maaliikenne
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. tiilirakentaminen
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The art or occupation of a mason.
 2. The work or performance of a mason
 3. That which is built by a mason; anything constructed of the materials used by masons, such as stone, brick, tiles, or the like. Dry masonry is applied to structures made without mortar.
 4. The craft, institution, or mysteries of Freemasons; Freemasonry.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista